Полузащитникът на Байерн (Мюнхен) Томас Мюлер ще остане сред резервите,

...
Полузащитникът на Байерн (Мюнхен) Томас Мюлер ще остане сред резервите,
Коментари Харесай

Нагелсман закотвя Мюлер на пейката

Полузащитникът на Байерн (Мюнхен) Томас Мюлер ще остане измежду запасите, а вратарят Мануел Мойер сигурно ще пропусне идния дуел за Купата на Германия, удостовери старши треньорът Юлиан Нагелсман. Байерн ще се изправи против Аугсбург в сряда вечер.

" Нойер към момента изпитва болки. Надявам се, че ще се завърне за мача през уикенда против Хофенхайм, само че ще би трябвало да изчакаме, с цел да забележим по какъв начин ще бъде ситуацията тогава ", сподели Нагелсман на конференция. Вратарят към този момент пропусна дуела от Шампионската лига на Байерн против Виктория Пилзен и успеха над Фрайбург в Бундеслигата през уикенда.

" Мюлер сигурно няма да стартира мача ", добави Юлиан Нагелсман, само че посочи, че футболистът ще пътува с тима.
 Байерн (Мюнхен) без Лерой Сане за три седмици
Байерн (Мюнхен) без Лерой Сане за три седмици

Той ще бъде на линия за Мондиала в Катар

Нусаир Мазрауи, който има мускулни проблеми, също ще пътува със съотборниците си, само че ще бъде преценено на следващия ден в часовете преди дуела дали ще може да вземе присъединяване.

Лерой Сане е навън поради травма, която по думите на Нагелсман не е доста сериозна, само че ще го остави отвън игра за към три седмици. Сане получи контузия на бедрен мускул в дуела с Фрайбург.

Байерн Мюнхен претърпя провали при последните си две гостувания на Аугсбург, а Юлиан Нагелсман се надява да избегне трета загуба от този противник както и трето следващо отпадане във втория кръг на шампионата за Купата на Германия.

" Това не би трябвало да се случва за трети път. Амбицирани сме да спечелим шампионата. Трябва да спечелим на следващия ден ", безапелационен бе наставникът.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР