Полузащитникът на Байерн Мюнхен Артуро Видал ще бъде приоритетната цел

...
Полузащитникът на Байерн Мюнхен Артуро Видал ще бъде приоритетната цел
Коментари Харесай

Юнайтед се прицели в Артуро Видал за лятото

Полузащитникът на Байерн Мюнхен Артуро Видал ще бъде предпочитаната цел за Манчестър Юнайтед в паузата сред сезоните. Така най-малко твърди локалното издание „ Манчестър Ивнинг Нюз”.

Моуриньо се прицели в Артуро Видал

Мениджърът на „ алените дяволи” Жозе Моуриньо персонално е показал 30-годишния чилиец на върха в своя лист с мечтани попълнения за идната акция. Позицията на вътрешен халф несъмнено е проблематична за Юнайтед, защото Майкъл Карик ще приключи кариера в края на сезон 2017/2018, а договорът на Маруан Фелаини изтича и има огромна възможност белгиецът да не го възобнови.

Съвсем неотдавна манчестърският исполин притегли Алексис Санчес в редиците и наличието му може да има своята тежест, когато започват договарянията със сънародника му Видал. Чилийският опорен халф има контракт с Байерн до лятото на 2019 година, само че даже в Германия се твърди, че той кара финален сезон с екипа на баварците и ще бъде продаден.

Видал: Със сигурност оставам в Байерн най-малко до лятото

През идващия сезон в Байерн ще дойде Леон Горецка, което може би е знак за желанието на немския първенец да „ хване последния влак” за доходоносна разлъка с Видал.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР