Полузащитникът на Барселона Педри се възстановява по план, но се

...
Полузащитникът на Барселона Педри се възстановява по план, но се
Коментари Харесай

Шави за Педри: Той е добре, няма да рискуваме

Полузащитникът на Барселона Педри се възвръща по проект, само че се чака да бъде отвън игра още най-малко месец.

" Педри се усеща добре, само че към момента има време до момента в който се възвърне. Не мога да дам точна дата, тъй като това зависи от физическото му положение. Най-важното е, че се възвръща по проект и допустимо най-скоро ще бъде още веднъж с нас. Няма да подхващаме опасности ", разяснява старши треньорът на каталунците Шави Ернандес.

Прогнозите са Педри да пропусне мачовете на представителния тим на Испания против Шотландия и Норвегия и да бъде разполагаем на Шави след паузата за националните тимове.

На терена скоро ще бъде подготвен да се завърне бранителят Роналд Араухо. Уругваецът бе отвън игра в последния месец откакто се контузи по време на мача с Кадис от втория кръг в испанската Ла Лига, само че през днешния ден възобнови тренировки със съотборниците си. Той обаче няма да вземе присъединяване в утрешното домакинство на белгийския Антверпен в Шампионската лига.

" Роналд е добре. Можеше да го включим в групата за вторник, само че не си заслужава. Той ще бъде на линия за мача против Селта Виго през уикенда ", изясни Шави Ернандес.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР