Полузащитникът на Барселона Иван Ракитич даде ясно да се разбере,

...
Полузащитникът на Барселона Иван Ракитич даде ясно да се разбере,
Коментари Харесай

Ракитич за Интер: Никакви мисли не са минавали през мен

Полузащитникът на Барселона Иван Ракитич даде ясно да се разбере, че няма да минава в Интер Милано през това лято, споделяйки: „ Щастлив съм в Барселона и никакви мисли не са ми минавали през главата”.

Хърватският халф бе свързван с трансфер при „ нерадзурите” през предишното лято, а испанският Mundo Deportivo удостовери по-рано през май, че италианският отбор е покрай това да удовлетвори всички финансови искания на страните. Въпреки това 31-годишният Ракитич отхвърли информациите за негов трансфер в Северна Италия.

„ Не знам за какво има информации за мой трансфер в Интер, не мога да си го обясня. Уважавам всички тимове доста. Интер е превъзходен клуб, против който играхме през сезона.”

„ Имам съотборници, които също уважавам, само че едното нещо не трансформира обстоятелствата. Много се веселя, че съм в Барселона и смятам, че в случай че има интерес от Интер, то е тъй като се оправям добре. Щастлив съм в Барселона”, показа №4 в Барса.

„ Цялата ми фамилия също е удовлетворена в Испания и не мисля за никакви промени. Това са вести, които не са основани от мен, няма подозрение в това. Имам оставащ тригодишен договор с Барселона и желая тук да остана, тъй като съм удовлетворен от всяко едно естество. Разбирам публицистите, че могат да пишат и приказват каквото изискат, само че в този случай не сте прави”, приключи Ракитич пред испанските медии.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР