Полузащитникът на България Симеон Славчев сподели, че играта пред родна

...
Полузащитникът на България Симеон Славчев сподели, че играта пред родна
Коментари Харесай

Славчев: Във футбола невинаги логиката води до успех


Полузащитникът на България Симеон Славчев показа, че играта пред родна аудитория ще бъде спомагателна мотивация за идната международна подготовка с Франция на 7 октомври, съобщи кореспондент на БГНЕС. Трикольорите одобряват своя противник от 21:45 ч. на Националния стадион "Васил Левски" в мач от група А на квалификациите за класиране на Мондиала в Русия следващата година.

"Противникът е доста мощен, само че е спомагателна мотивация, че играем у дома. Надявам се стадионът да е цялостен и с това да способства за една неповторима атмосфера и ние да зарадваме последователите си с една добра игра и една битка.

Групата е ужасно сложна, само че ние сме с 12 точки. Ако погледнем обратно, постоянно сме завършвали някъде с този актив. Искаме тези точки да се усилят, с цел да може за идващите квалификации да имаме повече самочувствие", съобщи Славчев.

"За мача с Франция най-логичното нещо е да ни победят, само че, както знаете, във футбола не всеки път логиката води до триумф. Нашата рецепта ще е да покажем битка на терена.

Този тест за нас ще е много сложен. Аз мисля, че с последните игри, и най-много желанието, което демонстрираме, както и тактическата дисциплинираност, сме израснали много. Това най-много ще си проличи в идващите квалификиции", разяснява още халфът на България. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР