Полузащитникът на Айнтрахт Франкфурт Йеспер Линдстрьом е готов да играе

...
Полузащитникът на Айнтрахт Франкфурт Йеспер Линдстрьом е готов да играе
Коментари Харесай

Полузащитникът на Айнтрахт Франкфурт Йеспер Линдстрьом е готов да играе на финала на Лига Европа

Полузащитникът на Айнтрахт Франкфурт Йеспер Линдстрьом е подготвен да играе на финала на Лига Европа против Глазгоу Рейнджърс в сряда.
 Вратарят на Айнтрахт: Очаква ни трогателен край Вратарят на Айнтрахт: Очаква ни трогателен край
" Йеспер е добре, той е подготвен да играе. Независимо дали ще бъде титуляр или запаса, той ще бъде на пейката ", сподели старши треньорът Оливър Гласнер на конференция в Севиля. Линдстрьом получи травма на бедрото в първия полуфинален мач против Уест Хем в края на април и от този момент е отвън терена.

Датчанинът се причисли към съотборниците си на подготовка във Франкфурт по-рано през днешния ден, преди да отпътува за Испания. Йенс Петер Хауге ще замести Линдстрьом, в случай че е належащо, до момента в който бранителят Мартин Хинтерегер е отвън състава поради травма на бедрото.

Пътуващите почитатели на Франкфурт станаха известни в цяла Европа през този сезон, изключително когато съвсем превъзхождаха почитателите на Барселона на " Ноу Камп ".

Хиляди са към този момент в Испания за финала в Севиля, като Рейнджърс също доведоха голям брой от Глазгоу, доста от тях без билети. Във Франкфурт се чакат тълпи от последователи, в случай че техните любимци завоюват финала и се класират за Шампионска лига. Клубът и градските управляващи чакат повече от 100 хиляди почитатели да се съберат в центъра на Франкфурт в четвъртък при положение на победа.

" Всеки, който не е футболен почитател и не желае да чества с Айнтрахт, би бил посъветван да заобикаля центъра на Франкфурт на този ден като защитна мярка ", се споделя в изказване на клуба, добавяйки, че няма да има празненство, в случай че Рейнджърс завоюва. " Ние няма да честваме второ място ", прецизираха от немския тим
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР