Полузащитникът на Арсенал Мартин Йодегор бе сравнен с легендата на

...
Полузащитникът на Арсенал Мартин Йодегор бе сравнен с легендата на
Коментари Харесай

Сравниха Йодегор с Рони О'Съливан

Полузащитникът на Арсенал Мартин Йодегор бе съпоставен с легендата на снукъра Рони О " Съливан.

Норвежецът записа гол и страхотна асистенция при 4:2 на южния бряг против Брайтън, откакто преди този момент се регистрира с 2 асистенции за обрата против Уест Хям.
 Артета обмислен: Има още доста, доста време за купата
Артета обмислен: Има още доста, доста време за купата

" Доволен съм "

Бившият състезател на " артилеристите " Пол Мърсън не спести похвалите си за халфа, като за повторно подред бе определен за състезател на мача, а отборът дръпна със 7 точки в класирането.

" Йодегор е състезател, който знае какво ще направи с топката, още преди тя да е пристигнала при него. Това се видя при асистенцията за Мартинели, който също бе квалифициран за обстановката. Бих споделил, че той е Рони О " Съливан във футбола, който мисли няколко хода напред. Същото е при Йодегор " съобщи Мърсън пред " Скай Спортс ".

" Много хора не виждат даден пас, само че евентуално той е единственият на терена, който вижда какво би могло да се получи. Кевин де Бройне е другият сходен футболист във Висшата лига. Не мисля, че има различен подобен в шампионата " добави Мърсън, който разяснява и цялото показване на лондончани.

" Те са приятни за гледане и това, което реализират въобще не е случайност. Вижте както се случва с преследвача Манчестър Сити - загуби вкъщи от Брайтън и тъждество отново като хазаин против намиращия се в неприятна форма Евертън. Това са мачове, които трябваше да завоюват, само че изгубиха 5 точки в тях. В момента не мисля, че има някой, който може да спре Арсенал ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР