Полузащитникът на Арсенал Лукас Торейра действително е бил близо до

...
Полузащитникът на Арсенал Лукас Торейра действително е бил близо до
Коментари Харесай

Ас на Арсенал: Клубът не ме пусна в Милан

Полузащитникът на Арсенал Лукас Торейра фактически е бил покрай трансфер в Милан, но договорката не се е случила поради нежеланието на лондончани да продадат уругваеца. Това съобщи сътрудникът на футболиста Пабло Бентанкур.

„ Росонерите” бяха много настоятелни за подписа на 23-годишния състезател, който самичък призна, че към момента има компликации да привикне към живота в Англия. Назначението на Марко Джампаоло за треньор на Милан беше една огромна причина за мераците в алено и черно, защото точно италианецът съумя да покаже пред света качествата на уругвайския национал.

Само преди година Арсенал брои 26 милиона паунда за опорния халф, което също способства за нежеланието на клуба да върти бизнес с Милан. „ Имаше я тази опция. Джампаоло има място в сърцето на Лукас”, призна Бентанкур.

„ От Арсенал обаче обясниха, че нямат никакво желание да продават момчето. Лукас е добре, клубът е удовлетворен от него. Това ще бъде годината за равносметките и те ще се случат, до момента в който той носи екип на Арсенал.”

„ Милан си е Милан. Завинаги ще бъде значим отбор, даже и през днешния ден, когато има някои стопански проблеми”, добави сътрудникът на Торейра.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР