Полузащитникът на Андриан Краев даде интервю пред Дспорт, в което

...
Полузащитникът на Андриан Краев даде интервю пред Дспорт, в което
Коментари Харесай

Андриан Краев с първи думи след операцията, цитира и Валери Божинов

Полузащитникът на Андриан Краев даде изявление пред " Дспорт ", в което разгласи, че интервенцията му е предходна добре и в случай че всичко е наред, би трябвало да бъде изписан в четвъртък (9.12.) и да се прибере в България:
" Всичко мина наред. Вчера ме оперираха. Днес ми смъкнаха дренажите. Ставам, вървя. Ако всичко е наред, на следващия ден би трябвало да ме изпишат и да се прибирам към България. Това е най-важното. Стигна се дотук да ме оперират в Германия. Една година ме мъчеше тази контузия. Минах през какви ли не доктори. Имаше дребни интервали, в които не ме болеше, само че не отшумяваше болката. На обезболяващи играем последните 5-6 месеца, само че най-накрая трябваше да се оперирам ", разкри той и добави:
" Доколкото разбрах ми е възпалена пубисната кост. Станислав Костов е имал сходна контузия. Описват го като футболна болест. Измъчих се и усещам, че психически ми е влезнал този проблем в главата, че няма да ми мине. Надявам се, че всичко ще е наред. Не го поисквам на никого. Строго характерно е. На един му минава с времето, различен с интервенция, трети с извършения. Много, доста неприятна контузия ", не скри Анди Краев и разгласи какъв брой време ще се възвръща:
" Казват, че към месец ще трае възобновяване. Преценихме по този начин, с цел да съм подготвен за началото на подготовката. Заради тази контузия изпуснах две подготовки. Влияе ми на физическата форма! Освен моето семейство и треньорът никой не знаеше, че съм контузен. Не желаех да се схваща. Взимах мощни обезболяващи хапчета. На мача не усещах болежка, на другия ден беше доста по-тежко, колкото да ходех. Дълго време бутах и не се търпеше. Това беше най-правилното решение. Благодаря на треньорите, че се свързаха с тези експерти ".
" Както споделя Валери Божинов „ Когато аз знам какво ми е, единствено аз си знам какво ми е “. Не всичко е цветя и рози. Виждам един значителен прогрес при Мъри. Взехме и много точки, което е хубаво. Видях статистиката, че за седем мача имаме шест сухи мрежи. След като създадем една хубава подготовка, с новите попълнения ще сме още по-добри ", окуражен е по-малкият брат на Божидар Краев. Ето и какво сподели по отношение на възможното завръщане на батко си на " Герена ":
" Не знам за брат ми Божидар. С него не е говорено нищо. Той си е тук в този момент почива. Спекулации са. Не си приказваме доста по тази тематика. Ще забележим какво ще стане с него ".
" Искам да благодаря на почитателите. Доста известия получих. Ще се опитам да се отблагодарим целия тим през новата година. Дано спечелим Купата и да са живи и здрави. Да не престават да оказват помощ по този начин, както го вършат ", приключи футболистът на Левски.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР