Полузащитникът на AFC Уимбълдън Хари Пел е обвинен в неправомерно

...
Полузащитникът на AFC Уимбълдън Хари Пел е обвинен в неправомерно
Коментари Харесай

Полузащитникът на Уимбълдън е обвинен в неправомерно поведение, след като е „ритал топки по фенове на МК Донс“

Полузащитникът на AFC Уимбълдън Хари Пел е упрекнат в непозволено държание от Футболната асоциация (ФА), откакто се твърди, че е ритал топки по почитатели на МК Донс.

Инцидентът се случи преди успеха на Уимбълдън с 1-0 над техните противници на стадион Cherry Red Records в събота, като фрагменти, оповестени в обществените медии, наподобява демонстрират по какъв начин Пел рита топки в трибуната, където бяха седнали последователите на MK Dons по време на загряването -up.

Фен група на MK Dons сподели след мача, че възнамерява да " подаде публична тъжба " за дейностите на Пел, до момента в който бордът на последователите на клуба даде обещание да прегледа " шокиращото отношение към последователите ".

И Пел към този момент е публично упрекнат от ФА за случая, като представител сподели: „ Хари Пел от AFC Уимбълдън е упрекнат в непозволено държание след мача им от EFL League Two против Milton Keynes Dons.

" Твърди се, че халфът е работил по погрешен метод на загрявката преди мача и той би трябвало да даде отговор до понеделник, 11 м...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР