Полузащитникът Ивелин Попов показа колко значимо събитие за него е

...
Полузащитникът Ивелин Попов показа колко значимо събитие за него е
Коментари Харесай

Попов: За Стоилов и Левски ще направя повече, отколкото в чужбина

Полузащитникът Ивелин Попов сподели какъв брой значимо събитие за него е завръщането в „Левски“. 

„ Познавам всички и съм благополучен, че отборът е притежател на Купата. Цялото семейство е щастливо. Не желая да рева, само че като приказваме за „Левски“ ми трепва под лъжичката. Много пъти съм споделил – сменил съм доста треньори, само че от Станимир Стоилов и Курбан Бердиев съм научил най-вече. Казват ти неща, които ти оказват помощ за цялостен живот. Съдбата си знае работата и съм щастлив, че по този начин се случи. За „Левски“ и Станимир Стоилов ще направя повече, в сравнение с съм правил в чужбина.“, показа Попов.

„Извървях моя път удачно. „Левски“ го е имало е във времето, в което ме нямаше и ще го има постоянно. Връщам се с упоритости и мотивация клубът да печели купи и трофеи, да играе в Европа. Възхищавал съм се постоянно на фигури, каквито са в треньорската съблекалня. Феновете крепят тима. Много истории и другари ме наказаха да се върна. Запознаха ме какво се случва в „Левски“. Дребните неща доста ме карат да се възнамерявам, с цел да се върна в клубаи да дам нещо. През времето съм си построил по този начин къщичката, че като пристигна този миг да не съм зависим“, показа още халфът.

Той приказва и за капацитета на „Левски“.

„На нито един пост не отстъпваме на останалите тимове. Сигурен съм, че идващия сезон Левски ще наподобява доста по-солиден. Имах и други предложения. Със сигурност, финансовото положение на Левски не е цветущо, само че не съм ги разглеждал. Взехме решение, че би трябвало да се връщаме в България. Чест е да ти се обади Станимир Стоилов. Не сме обсъждали позицията, на която ще играя. В чужбина не съм играл единствено като централен бранител. Целите и упоритостите на футболистите не може да се разграничават от тези на треньорите. Други тимове от България не са ме търсили. Не се знае по кое време ще мога да играя. Моят апетит за триумфи е доста огромен. Искам да сбъдна своя фантазия, фантазия на фамилията ми. Длъжен съм и желая да има купи и трофеи. Понякога любовта и позитивната сила значат доста повече от парите. Още през вчерашния ден се появих в съблекалнята. Най-радващото е, че младите имат упоритостта да се развиват като футболисти. Винаги съм подготвен да дам съвет и помощ. Младите гледат от нас и попиват“, показа още Попов.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР