Полузащитникът Фред вярва, че равенството на Манчестър Юнайтед срещу Ливърпул

...
Полузащитникът Фред вярва, че равенството на Манчестър Юнайтед срещу Ливърпул
Коментари Харесай

Фред: Хиксът срещу Ливърпул може да промени сезона ни

Полузащитникът Фред има вяра, че равенството на Манчестър Юнайтед против Ливърпул ще бъде повратна точка за сезона на „ алените дяволи”. Хората на Оле Гунар Солскяер влязоха в националната пауза в кошмарно въодушевление след загубата от Нюкасъл Юнайтед с 0:1, само че по-късно станаха първият тим, който взема точка от европейския футболен първенец.

Бразилският халф счита, че представянето на тима му против Ливърпул ще бъде добър миг за клуба да промени хода на сезона си. Преди старта на идващия кръг на Острова.

„ Наистина се веселя на хикса против Ливърпул. Не съм удовлетворен от играта ни преди този мач, само че мачът против тях може да бъде повратна точка за представянето ни. Надявам се да продължим в същия дух и имам вяра, че ни чакат доста чудесни мачове. Това е повода да работим толкоз крепко и сме в позиция да „ грабнем момента””, призна Фред, който е считан за един от най-слабо представящите се играчи на Ман Юнайтед, откогато дойде на „ Олд Трафорд”.

Фред бе неизползвана запаса при успеха на отбора против Партизан Белград в Лига Европа, само че се чака полузащитникът да се завърне в игра против Норич Сити в неделя.

„ Настроението при нас е положително и чакаме да създадем мощен мач. Срещу Ливърпул бяхме разочаровани, че допуснахме гол в края, само че би трябвало да се фокусираме към този момент върху идващите мачове и да побеждаваме в лигата”, призна Фред.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР