Полузащитникът Джак Уилшър може да тръгне по стъпките на Тио

...
Полузащитникът Джак Уилшър може да тръгне по стъпките на Тио
Коментари Харесай

Отношението на Арсенал тласка Уилшър към конкурент?

Полузащитникът Джак Уилшър може да тръгне по стъпките на Тио Уолкът, който напусна Арсенал през зимата и заигра в Евертън. Според британските медии има голяма възможност това да се случи, в случай че „ топчиите” не подобрят офертата си до своя младеж.

Договорът на 26-годишния Уилшър изтича в края на сезона, в който той още веднъж подсети за най-хубавите си дни и извоюва титулярно място. Макар към този момент на няколко пъти мениджърът Арсен Венгер да акцентира какъв брой мощно желае оставането на халфа, действителността наподобява по-различна. Съгласно сегашния си договор футболистът получава по 100 хиляди паунда седмично, а с цел да получи нов дълготраен подобен, клубът желае от него да преглътне орязване на възнаграждениет с 20 хиляди паунда.

Уилшър подготвен да остане в Арсенал, само че чака по-добра оферта

За момента Уилшър не е податлив да одобри сходна стъпка. Макар като цяло настроенията в медиите да предвиждат предстоящ компромис поради предишното на футболиста, постоянно съществува вероятността разговорът да пропадне.

Част от лондонските издания настояват, че британският национал не е удовлетворен от отношението към себе си, още повече, че не толкоз от дълго време Арсенал парафира нов контракт с Месут Йозил, увеличавайки седмичната му заплата до впечатляващите 350 хиляди паунда.

Уилшър: Венгер ми сподели, че мога да си вървя, само че аз се борих

Доста клубове от Англия и чужбина наблюдават обстановката и чакат сигнал, с цел да се намесят. В Евертън все пак се усещат окуражени, че биха могли да излязат спечелили в сходна конкуренция, стига Уилшър да се реши за ново предизвикателство.

Присъствието на Тио Уолкът сигурно би било сериозен коз, а не е изключено капитанът Уейн Рууни също да се намеси в качеството си на досегашен британски национал.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР