Полузащитникът Дани Себайос, който е трансферна цел на няколко различни

...
Полузащитникът Дани Себайос, който е трансферна цел на няколко различни
Коментари Харесай

Себайос не се отказва от Реал, готов само на трансфер под наем

Полузащитникът Дани Себайос, който е трансферна цел на няколко разнообразни клубове, разгласи, че е подготвен да напусне Реал Мадрид, само че само като преотстъпен. Испанският юношески национал съобщи, че огромната му цел е да успее да се наложи при „ белия балет”.

Милан и Тотнъм са свързвани с 23-годишния състезател, въпреки че „ шпорите” не толкоз поради техен личен интерес, колкото поради желанието на Реал да се укрепи с Кристиан Ериксен. Самият Себайос сподели, че не страда от илюзии за ролята си в Реал към сегашния миг. „ Когато имаш играчи като Тони Кроос и Лука Модрич пред себе си, става доста мъчно за един 23-годишен футболист да бъде значима фигура в Реал”, съобщи някогашният ас на Бетис.

„ Наясно съм какво желая. Знам какви са желанията ми за идващия сезон. Не желая повече да седнал съм на пейката.”

„ Вярвам, че моментът е настъпил. Следващият сезон ще бъде най-хубавият в кариерата ми. Моето желание е да изиграя 40 мача и да се усещам значим, тъй като в мен има футбол и съм го показвал. В Мадрид има 23-ма играчи, а на моя пост играят най-хубавите в света. За два сезона изиграх 55-56 мача.”

„ Имам 4 години по контракта си. Не мисля за овакантяване на Реал Мадрид, тъй като желая да съумея там. Не знам дали моето време ще пристигна, само че задачата ми е да съумея в Мадрид и да вълнувам почитателите на „ Бернабеу”. Имам качествата, с цел да го реализира.”

„ Няма да кажа, че всеки един отбор е алтернатива. Футболът е нещо красиво и всичко е възможно”, добави Себайос.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР