Полузащитникът Божидар Васев се върна в Миньор Перник и в

...
Полузащитникът Божидар Васев се върна в Миньор Перник и в
Коментари Харесай

Божидар Васев се завърна в Миньор, след като подписа и напусна Марек

Полузащитникът Божидар Васев се върна в Миньор Перник и в понеделник ще направи първа подготовка под управлението на Христо Господинов. Заниманието е с начало 12 часа и ще се организира на стадион „ Миньор “.

До топтрансфера се стигна в късния следобяд през днешния ден, като след в диалог с Велизар Димитров играчът удостовери, че още веднъж ще облече „ жълто-черната “ фланелка.

30-годишният Васев се завръща в Перник след година и половина във варненския Спартак, където мина точно от Миньор.

Любопитното е, че през последните дни халфът бе спряган за Марек. Той даже беше публично показан от дупничани, само че след напускането на Цветан Видински, предпочел офертата на някогашния си клуб.

През зимната пауза „ чуковете “ се разделиха с Михаил Иванов, Стефан Аличков и Георги Коричков, като съумяха да привлекат Калоян Йосифов, Калоян Радков и Христо Иванов.

Подготовката на перничани ще премине при домашни условия, като са контрактувани и 5 контроли с тимовете на Банско, Витоша Бистрица, Спортист Своге, Ботев Ихтиман и дубъла на Славия.

В същото време треньорът на вратарите Емил Варадинов одобри оферта от ЦСКА 1948 и през пролетния полусезон ще работи в столицата.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР