Полузащитникът Андриан Краев застана пред медиите преди двубоите на България

...
Полузащитникът Андриан Краев застана пред медиите преди двубоите на България
Коментари Харесай

Анди Краев: Черна гора да не е повече от нас?

Полузащитникът Андриан Краев застана пред медиите преди дуелите на България с Иран и Черна Гора. Националът съобщи, че двата мача ще оказват помощ на това тимът да се стикова и съгласно него родният ни отбор има всички шансове да победи Черна Гора в квалификацията за Евро 2024.

“Обстановката е добра, още не сме упражнявали, само че всичко е окей. Горе-долу се познаваме сносно всички. Очакваме да играем добре, да се развиваме, да трупаме опит, да се обиграване и мисля, че можем да победим и в двата мача.

Мисля, че са положителни мачове, да трупаме опит, да се стиковаме. Това е много значимо. Това ми оказва помощ и в Левски, тъй като се познаваме от дълго време там всички. В националния тим това ще ни бута напред - че сме млади, ще се сплотим и стиковаме.

Стадионът е неповторим. Надявам се да дойдат, колкото се може, повече хора и да им връщаме усмивките по лицата, да ги зарадваме с игра и резултати.

Черна Гора има класни футболисти. Не мисля, че са повече от нас обаче. Не мисля, че заслужавахме да загубим предния мач, имаме всички шансове да ги победим там ”, съобщи Краев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР