Полузащитникът Андер Ерера потвърди, че вицепрезидентът на клуба – Ед

...
Полузащитникът Андер Ерера потвърди, че вицепрезидентът на клуба – Ед
Коментари Харесай

Ерера: Шефовете на Юнайтед са виновни, че не останах в клуба

Полузащитникът Андер Ерера удостовери, че вицепрезидентът на клуба – Ед Уудуърд, е основният провинен за неговото прекосяване в Пари Сен Жермен. Бордът на „ алените дяволи” е отклонило да позволи разликите с халфа, който е решил да премине във френския клуб по-късно.

Мениджърът на тима Оле Гунар Солскяер е желал да резервира испанеца на „ Олд Трафорд”, само че шефовете на клуба не са желали да удовлетворят претенциите на някогашния халф на Атлетик Билбао. 29-годишният Ерера, който изигра 189 мача за Манчестър Юнайтед, е изразил гласно желанието си да остане при англичаните, откакто е построил специфична връзка с почитателите на тима.

Все отново Ерера оформи доста добра договорка с Пари Сен Жермен, присъединявайки се към първенеца в Лига 1. Там той ще получава по 330 хиляди евро седмична заплата.

„ Не желая да приказвам за предишното, само че имаше разминавания в моите визии и тези на шефовете в Юнайтед. Сега съм доста благополучен и благодаря на Оле Гунар Солскяер и почитателите. Треньорът направи доста за мен да остана, само че нещата не се случиха. Предложението от Юнайтед пристигна късно, а аз към този момент бях взел решение да подпиша с ПСЖ и да играя в Париж”, разяснява Ерера пред Marca.

Опитите на Солскяер да възвърне позициите на Ман Юнайтед не престават, откакто норвежецът притегли за 18 милиона паунда звездата на Суонси Сити Даниел Джеймс и за 50 млн. Аарън Уан-Бисака от Кристъл Палас.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР