Полузащитникът Адриен Рабио е бил предложен на Барселона като свободен

...
Полузащитникът Адриен Рабио е бил предложен на Барселона като свободен
Коментари Харесай

Барселона взима халф на Франция и Ювентус без пари

Полузащитникът Адриен Рабио е бил препоръчан на Барселона като свободен трансфер, когато договорът му с Ювентус изтече в края на сезона, твърди „ Sport “. „ Каталунците бяха покрай привличането на френския национал през 2019-а година, само че в последна сметка футболистът реши да премине при „ биаконерите “ без пари, откакто отхвърли да подпише нов договор с Пари Сен Жермен.

Сега обстановката му в Юве е сходна, като договорът му изтича през лятото и след чудесно Световно състезание той търси смяна на ситуацията и би приветствал трансфер в Барселона, който търси нови играчи за идващия сезон, за които не би трябвало да бъдат давани пари.

Рабио имаше някои неуверени моменти на „ Алианц Стейдиъм “, макар че този сезон демонстрира още веднъж най-хубавата си форма. Всъщност на Световното състезание той се трансформира в един от главните играчи за селекционера на Франция Дидие Дешан към достигането на финала, като само пропусна пропусна полуфинала с Мароко заради заболяване. Пазарната му стойност пък още веднъж се увеличи и техническият му профил се вписва идеално в стила на „ Блауграна “ като вътрешен полузащитник.

Изданието оповестява, че ПСЖ също обмисля да си върне полузащитника идващото лято, само че тежката разлъка през 2019-а година към момента не е отшумяла и наподобява, че по-скоро сходен трансфер няма да се случи.

Рабио би желал да играе за Барса, макар обстоятелството, че има оферти и от Висшата лига. Халфът  няма да вземе дефинитивно решение за бъдещето си до края на януари. Той няма да се мести по средата на сезона и ще напусне Ювентус без пари през лятото, както направи в ПСЖ.

Rabiot offered to Barcelona with his Juventus contract set to expire
— SPORT English (@Sport_EN)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР