Полузащитник на Лудогорец - Абел Анисе, официално обяви раздялата си

...
Полузащитник на Лудогорец - Абел Анисе, официално обяви раздялата си
Коментари Харесай

Анисе се сбогува с Лудогорец

Полузащитник на Лудогорец - Абел Анисе, публично разгласи раздялата си с разградчани. След седем години при десеткратния първенец на България халфът се разделя с клуба и написа прочувствено послание в обществените мрежи, в което благодари на безусловно всички при " орлите ".

" До всички членове на състава на Лудогорец, спортният щаб, шефове и почитатели. Пиша това писмо до всички вас, което е прощално за мен в тима на Лудогорец.

От 20-и юли 2021-а година аз към този момент не съм част от приключението Лудогорец. Докато се вълнувам от това, което ще ми предложи идващия клуб, то желая да изразя страстите си, че напущам този клуб и се деля с прелестен мениджмънт и съотборници. Те постоянно ще останат за мен като второто ми семейство. Беше същинско наслаждение да бъда част от Лудогорец през тези седем години, които прекарах тук. Имахме доста провокации и триумфи. Този превъзходен път, в който бяхме дружно, включваше мачове в Лига Европа, Шампионска лига и извоювани от мен 7 трофеи на България. Тов ще остане вечно в сърцето ми и ще запазя доста другарства от този интервал.

Дълбоко съм признателен на всички въвлечени в този развой – от върха на клуба до треньорите и чиновниците. Много ще ми липсва нашата връзка и се надявам в миналото пътищата да ни се пресекат още веднъж в миналото.

Пожелавам ви всичко най-хубаво, ПФК Лудогорец, Анисе”, написа халфът в обществените мрежи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР