Полуразложен труп на жена е бил открит вчера в сопотския

...
Полуразложен труп на жена е бил открит вчера в сопотския
Коментари Харесай

Ромео живее с трупа на съпругата в Сопот, не искал да се раздели с нея от обич!

Полуразложен мъртвец на жена е бил открит през вчерашния ден в сопотския квартал „ Сарая “. Тялото е на 66-годишната Николина. Пред Lupa.bg криминалистите споделиха, че са шокирани от видяното и чутото на адреса на фамилията.

Странното е, че брачният партньор й Васил С. дни наред е живял с натрупа, без да алармира на никого. Семейството имат щерка, която живее надалеч и не поддържа непрекъсната връзка с родителите си.

Полицаи споделиха пред Lupa.bg, че индивидът не подал сигнал, тъй като твърдял, че обичал жена си и не желае в никакъв случай да се раздели с нея. 

Пред медията ни криминалистите потвърдиха, че от вкъщи се е носила ужасна миризма. Трупът е прокиснал в жилището сред 3 и 7 дни, считат те. Васко изглеждал изцяло спокоен, разстроил се е едвам когато ченгетата трябвало да отнесат брачната половинка му при другите покойници.



Васил С. цяла нощ е бил на разпит в полицията, а сутринта е бил освободен. Там също се е държал мъжки, обянявал всичко с любовта. 

Тялото е откарано в Съдебна медицина – Пловдив за аутопсия.

Тя има за цел да откри повода за гибелта на Николина, тъй като следователите се съмняват, че Васил може да я е умъртвил, по тази причина да пази в загадка гибелта. Към момента няма изясненост дали мъжът не й е протегнал ръка или е издъхнала от естествена гибел.

Според осведомени, Васил С. и Николина С. постоянно са злоупотребявали с алкохола.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР