Полужив на вид мъж, изглеждащ почти като труп, прекара доста

...
Полужив на вид мъж, изглеждащ почти като труп, прекара доста
Коментари Харесай

Този полужив мъж прекара нощта проснат край паркинг в Слънчев бряг, пазеха го две англичанки

Полужив на тип мъж, изглеждащ съвсем като мъртвец, прекара много часове тази нощ прострян на тъмна алея против хотел „ Континентал “ в западната част на Слънчев бряг. Тялото му бе сбутано в храстите. Минувачи се стряскаха, притеснявайки се да не му е прилошало. „ До ръката му обаче имаше бутилка бира, а индивидът, въпреки и едвам - примигваше “, настояват очевидци, които изпратиха кадър и в редакцията на БургасИНФО 45 минути след среднощ против неделя.
„ Притеснихме се, само че край индивида имаше две англичанки, които с умели придвижвания го пазеха. Подаваха сигнал и на колите, които паркират в региона, тъй че да не го смачкат. “, споделиха хората. Според тях чужденките са се вживели в ролята на регулировчици и безусловно следели всяко вероятно трептене на падналия човек. Не се знае дали по някое време е пристигнала полиция.

" Вероятно е препил, само че сходни гледки не са приятни за хората, които желаят просто да паркират. Ами, в случай че го бяхме сгазили? Добре, че англичанките действаха като чиновници на паркинг, с цел да не стане пакост ", разясниха водачи, уплашени от обстановката.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР