Полугол мъж, облечен само с червени прашки и с боядисано

...
Полугол мъж, облечен само с червени прашки и с боядисано
Коментари Харесай

Полугол мъж се разходи в известната Третяковска галерия

Полугол мъж, облечен единствено с червени прашки и с боядисано със златна багра тяло , шокира посетителите на влиятелната Третяковската изложба в Москва , оповестява „ Рашъ тудей “.
               

A post shared by (@live_corr) on Mar 20, 2019 at 9:35am PDT

„ Представлението “ се оказа част от арт апаратура на група модернистични създатели. Мъжът необезпокоявано се съблякъл на входа на московската изложба и тръгнал да преглежда шедьоврите. След като обиколил галерията той необезпокоявано излязъл на открито.
 
Оказало се, че „ златният мъж “ бил единствено стръв за похищение на вниманието. Негов сътрудник съумял да влезе и да окачи няколко от своите модернистични творби на една от стените в галерията. Той бил сниман от един от посетителите, на които споделил, че Третяковската изложба единствено „ ще завоюва “ от излагането на неговите произведения и че се усеща поласкан от това. Минути по-късно създателят също си тръгнал необезпокоявано от известния московски музей.
 

WATCH almost NAKED man roaming around Tretyakov Gallery in Moscow
— Sputnik (@SputnikInt)

От Третяковската изложба обявиха, че като се изключи лекия ужас поради полуголия „ златен мъж “ на шедьоврите не са нанесени никакви вреди . Музеят съобщи, че се е сдобил и с няколко „ подаръка “, визирайки арт инсталацията на модернистичните създатели, само че не разгласи какво ще прави с тях.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР