Полугол и пиян мъж вилня в Студентски град, като междувременно

...
Полугол и пиян мъж вилня в Студентски град, като междувременно
Коментари Харесай

Полугол мъж вилня в Студентски град и наби двама полицаи

Полугол и пийнал мъж вилня в Студентски град, като в това време наби и двама служители на реда. Инцидентът е станал в неделя към 17.00 часа, оповестиха от прокуратурата.

Мирослав Терзиев се почерпил в заведение " Бум бар " в ж.к. „ Студентски град “. Около откакто пиян задоволително, той излязъл гол до кръста по ул. „ Акад. Борис Стефанов “ № 1 до тунела, където били ситуирани търговски обекти.

Терзиев почнал да се държи надменно, отправяйки обидни реплики към продавачите, показвал им неприлични жестове и показал нападателно държание. Един от пострадалите подал сигнал на незабавния телефон 112, като към 17.40 часа на място дошъл полицейски патрул с двама чиновници от 07 районно управление (на МВР) – Столична дирекция на вътрешните работи.

Те разпоредили на Терзиев да спре агресивното си държание и да даде документ за идентичност. След като дал персоналната си карта, той продължил да наскърбява и псува служителите на реда, лежащ на земята, като ги провокирал да го арестуват. Когато се изправил, Терзиев нанесъл удар с крайник в региона на прасеца на десния крайник на единия служител на реда, след което с крайник ритнал другия под коляното и почнал да буйства. Той се съпротивлявал и опитал още веднъж да удари служителите на реда, до момента в който му поставяли белезници.

Терзиев е отведен в 07 районно управление (на МВР) - Столична дирекция на вътрешните работи и арестуван за период до 24 часа по реда на Закона за министерство на вътрешните работи, а по случая е формирано досъдебно произвеждане.

В хода на това произвеждане, на Терзиев е повдигнато обвиняване по член 325, алинея 2, вр. алинея 1 Наказателен кодекс - безчинство, съпроводено със опозиция против орган на власт.

Разследването е завършено под управлението и надзора на Софийска районна прокуратура, като на 26.02.2018 година е импортиран обвинителен акт против Терзиев за описаното нагоре действие.

Предстои делото да бъде планувано за разглеждане в Софийски областен съд.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР