Полуфиналният двубой на Григор Димитров от ATP Masters 1000 турнира

...
Полуфиналният двубой на Григор Димитров от ATP Masters 1000 турнира
Коментари Харесай

Мтел излъчва на живо полуфинала на Григор Димитров в Монте Карло

Полуфиналният дуел на Григор Димитров от ATP Masters 1000 шампионата в Монте Карло в събота ще бъде излъчен директно в ефира на Mtel Sport 1 от 14:30 часа, както и като pay-per-view на платформата ppv.mtel.bg. Съперник на българската звезда ще е спечелилият от конфликта сред Рафаел Надал и Доминик Тийм. Голямата борба за купата в Княжеството пък е в неделя от 15:30 часа и още веднъж ще се излъчва онлайн по Mtel Sport 1 и на ppv.mtel.bg.

Футболният акцент през уикенда ще е финалният дуел за Купата на Холандия сред АЗ Алкмаар и Фейенорд. Това е единственият късмет за трофей и за двата тима, което подсигурява същинска борба и доста пристрастеност. Финалът за Купата на Холандия е в неделя от 19:00 часа и ще се излъчи директно по Mtel Sport 1.

След лудото съревнование на пистата в Аржентина и триумфа на Кал Кръчлоу, керванът на MotoGP към този момент е в Северна Америка за третия кръг на шампионата. Надпреварата за Гран при на Съединени американски щати дава обещание доста екшън по завоите на Circuit of the Americas в Остин, Тексас. Всичко най-интересно от спортния уикенд в MotoGP ще бъде излъчено непосредствено по Mtel Sport 1 – квалификациите в събота от 20:30 часа и старта на надпреварата в MotoGP в неделя от 22:00 часа.

Основният мач в следващото UFC събитие е конфликтът в лека категория сред Едсон Барбоса и Кевин Лий, а преди тях на осмоъгълника ще излязат за реванш Франки Едгар и Къб Суонсън. Първият мач сред двамата бе извоюван от Едгар, само че в този момент Суонсън е подготвен за победа. Всичко най-интересно от UFC Fight Night в Атлантик Сити можете да се наблюдава директно по Mtel Sport 2 на 22 aприл от 5:00 часа.

Ранните часове на почивните дни ще бъдат изпълнени с страсти и за почитателите на хокея. Спортните канали на Мтел ще предават директно цели три решителни борби от плейофите за Купа Стенли. В събота от 2:30 ч. Уинипег Джетс играе с Минесота Уайлд, като Уинипег има преднина от 3:1 триумфа. Два часа по-късно, от 4:30 ч, по Mtel Sport 1, първенецът от постоянния сезон Нашвил Предатърс ще се опита да затвори серията против Колорадо Аваланш. В неделя от 3:00 часа по Mtel Sport 1 е време за борбата от Източната конференция сред Бостън Бруинс и Торонто Мейпъл Лийфс, в която американският тим също има преднина от 3:1 триумфа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР