Полуфиналната серия между Балкан и ЦСКА се очаква да стартира

...
Полуфиналната серия между Балкан и ЦСКА се очаква да стартира
Коментари Харесай

Балкан и ЦСКА откриват полуфиналите в НБЛ на 12 май

Полуфиналната серия сред Балкан и ЦСКА се чака да започва в края на идната седмица.

Според формалния календар на Националната баскетболна лига мачовете от тази двойка са планувани за 12, 14, 17, 19 и 22 май.

В полуфиналната фаза се играе до три победи от пет мача, като Балкан ще е хазаин на първите две срещи поради по-предното си класиране в постоянния сезон. Третият дуел и възможен четвърти ще бъдат в София, а в случай че се стигне до 2-2 в серията, решителният пети мач още веднъж ще е в Ботевград.

Как стигнаха Балкан и ЦСКА до полуфиналната серия.

ЦСКА в профил безконечния си противник Левски откакто завоюва четвъртфиналната серия с 2:0 триумфа. В първия дуел тимът на Росен Барчовски надигра " сините " с 94:77 в личната си зала,

Балкан съумя да се класира за полуфиналите след 2:0 триумфа над Берое. Шампионите надиграха в първата среща старозагорци с 89:78, а

Другата полуфинална двойка към момента не е ясна, като Черноморец чака противника си Тази полуфинална серия би трябвало да стартира с ден по-късно от другата или на 13 май.

" Акулите " на Васил Евтимов отстраниха Спартак Плевен за място в Топ 4. Бургазлии завоюваха първия мач с 89:70 на личен терен, а.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР