Полуфиналите на Световното първенство за младежи до 20 години предстоят

...
Полуфиналите на Световното първенство за младежи до 20 години предстоят
Коментари Харесай

Гледайте полуфиналите на световното първенство по футбол за младежи в четвъртък вечер по БНТ 3

Полуфиналите на Световното състезание за младежи до 20 години предстоят в четвъртък, 8 юни.

И двата дуела, несъмнено, са в ефира на Българска национална телевизия 3!

Предпоследната фаза на шампионата се открива в 20:30 ч. с мача сред Уругвай и Израел. Южноамериканците съумяха да отстранят Съедините щати в предходния стадий, като станаха първия състав, който вкара гол във вратата на американците в шампионата. Формата на Дуарте и де лос Сантос впечатлява и от тях се чака да продължат да демонстрират офанзивния си футбол със същата лекост.

Израел дебютира на планетарния шампионат и за първи път играе на състезание под егидата на ФИФА с квота от Европа, като играчите от Близкия Изток се оправят повече от приемливо. През предишното лято Израел игра край на еврофиналите и в този момент е много близо и до разногласието за златото на планетарния шампионат. Очевидно отборът има и нужните причини, откакто в профил петкратния отличник на 1/4-финалите.

Гледайте срещата Уругвай - Израел от 20:20 ч. онлайн по Българска национална телевизия 3!



В 00:00ч. следва и другият полуфинален двубой сред Италия и Република Корея. Скуадра Адзура в никакъв случай не е печелила тази конкуренция, само че в този момент наподобява като най-ясно изразеният любимец. В редиците на тима е капитанът Чезаре Касадей, който е звездата на шампионата дотук, а и е топ-реализаторът с 6 гола. От другата страна на барикадата застава отборът на Република Корея, който е насочен към втори следващ край на този конгрес. Азиатците изгубиха борбата за купата от Украйна преди 4 години и в този момент желаят да стигнат даже още по-далеч.

Не пропускайте и мача Италия - Република Корея. Прякото предаване по Българска национална телевизия 3 стартира в 23:50 ч.!





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР