Полуфиналистът в Лига Европа и гранд във Франция Олимпик Марсилия

...
Полуфиналистът в Лига Европа и гранд във Франция Олимпик Марсилия
Коментари Харесай

Ас от Първа лига е пред мултимилионен трансфер в европейски гранд

Полуфиналистът в Лига Европа и гранд във Франция Олимпик Марсилия се показва извънредно мощно през сегашния сезон и се пробва да се завърне измежду най-хубавите тимове в Европа. И, изненадващо или не, марсилският клуб се е насочил към една от звездите в Първа лига , с цел да реализира този резултат.
Според авторитетната френска медия " Екип ", управлението на Олимпик следи отдавна един от най-хубавите офанзивни играчи в Първа лига и ще насочи оферта незабавно след края на шампионатите във Франция и България. Цената, която са подготвени да платят от Марсилия, е над 2 милиона евро и е прекомерно евентуално да се стигне до трансфер.
Ако се стигне до сходен трансфер, то упоменатият състезател ще има опцията да играе играе с футболисти като Кристиан Товен, Дмитрий Пайет и други. Футболисът е харесан персонално от спортния шеф на отбора Андони Субисарета, който беше трансферният талант зад част от най-хубавите прехвърляния на Барселона. Кой е футболистът от Първа лига, който Олимпик Марсилия желае - четете в Sportlive.bg!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР