Полуфиналистът от сезон 2018/2019 в Лига Европа Айнтрахт (Франкфурт) направи

...
Полуфиналистът от сезон 2018/2019 в Лига Европа Айнтрахт (Франкфурт) направи
Коментари Харесай

Официално: Кевин Трап се завърна у дома

Полуфиналистът от сезон 2018/2019 в Лига Европа Айнтрахт (Франкфурт) направи мощен ход на трансферния пазар, осигурявайки си услугите на Кевин Трап. 29-годишният вратар бе благосъстоятелност на Пари Сен Жермен, само че през отминалата акция бе преотстъпен на “Комерцбанк Арена” и изигра отлични мачове, а в този момент се завръща вкъщи за непрекъснато.

Na, wen haben wir denn hier? #Kevinwiederzuhaus pic.twitter.com/aKdHGgcFiH
— Eintracht Frankfurt (@Eintracht) August 7, 2019
Германският национал изигра 45 мача за Франкфурт във всички шампионати през последния сезон, а това ще бъде трети престой за него в тима от финансовата столица на страната. Трап бе част от Айнтрахт и сред 2012 и 2015 година. Договорът му с франкфуртския отбор е до 30 юни 2024 година. Двата клуба не оповестяват финансови елементи към договорката, само че медиите настояват, че трансферната сума варира сред 7 и 8 милиона евро.

“Още напролет дадох да се разбере, че съм благополучен във Франкфурт и в Айнтрахт. Времето ми в Париж беше вълнуващо и скъпо прекарване, само че в този момент се връщам удома, освен това за положително, тъй като желая да реализира доста с отбора”, сподели Трап, който ще вземе №1 в състава на Адолф Хютер и още веднъж се чака да бъде главен избор под рамката на вратата.

В кариерата си до момента той има общо 141 мача за Айнтрахт, в които е запазил 40 сухи мрежи. Трап може да направи повторния си дебют още в неделя, когато следва мач за Купата на страната против Валдхоф (Манхайм).

С този трансфер от Франкфурт затвърдиха наклонността да изплащат играчи, които са били чартърен през предишния сезон, откакто това се случи и със Себастиан Роде и Мартин Хинтерегер. В двата мача от Лига Европа до момента като титуляр започваше Феликс Вийдвалд, който ще се бори за това да е втори избор, дружно с Фредерик Роньов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР