Полуфиналът на Кухнята на Ада бе сред най-емоционалните епизоди на

...
Полуфиналът на Кухнята на Ада бе сред най-емоционалните епизоди на
Коментари Харесай

Горчиви мъжки сълзи в "Кухнята на Ада"! Шеф Ангелов извъртя много мръсен номер в шоуто, а минути по-късно...

Полуфиналът на " Кухнята на Ада " бе измежду най-емоционалните епизоди на шоуто. Тримата финалисти - Светла, Филип и Дани Спартак, имаха опция да прегърнат и да поговорят за първи път от началото на шоуто околните си хора.

След седмици на изолираност мъжки и женски сълзи наводниха шоуто. При Дани Спартак дойдоха майка му, жена му и дребният му наследник Никола. Той безусловно рухна при типа им и стартира да плаче.

" Искам да не ги пусна в никакъв случай. Тези три месеца ми се сториха като три години, жена ми ми липсва пъклен доста. Малкият толкоз е пораснал, необикновено е, че не ме е не запомнил ", съобщи Дани Спартак.

При Филип дойдоха майка му, татко му и приятелката му. Той се впусна към тях, а първа в обятията му попадна обичаната.
Светла не остана без трогателна среща с околните си. При нея пристигнаха брачният партньор й Адриан, сестра й и родителите й. " Не мога да допускам, че още веднъж са тук, че ги виждам и този път мога да ги докосна ", сподели тя.

След като участниците поплакаха от срещите с най-любимите си хора, те получиха тестване - трябваше да схванат какви са съставките във вегетарианско ядене, сготвено от началник Ангелов и да го създадат същото. Залогът бе висок - спечелилият получаваше цялостен следобяд с роднините си. След трагична борба с по този начин мечтаната победа се закичи Дани Спартак.

На вечерната резервация всеки от участниците трябваше да застане на паса, където нормално е началник Ангелов. В кухнята обаче су шефовете имаха за задача да саботират тримата полуфиналисти. Мръсният номер на шефа даде резултат и провокира доста неточности у Филип. Дани Спартак и Светла. Тримата имаха доста компликации, само че единствената дама в шоуто като че ли получи най-вече рецензии от готвачите. Минути след края на вечерната резервация един от тримата трябваше да си тръгне и това бе точно Светла.

На Финал отиде Филип, дружно с Дани Спартак. Двамата мъже ще се борят да застанат отпред като основни готвачи в новия ресторант на началник Ангелов. Краят на борбата ще е на следващия ден.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР