Получихме сигнал от жители на квартал Оборище за забавени с

...
Получихме сигнал от жители на квартал Оборище за забавени с
Коментари Харесай

Кметът Терзиев откри куп нарушения при уличните ремонти в Оборище

" Получихме сигнал от поданици на квартал " Оборище " за забавени с близо седмица поправки. С кмета на региона Георги Кузмов извикахме представител на строителната компания, с цел да създадем оглед на обектите. Започнахме с обход на улиците " Мърфи ", " Русалка " и " Джовани Горини ", които съгласно информация на строителя към жителите е трябвало да бъдат подготвени на 22 март. Цялото каре сред улиците " Черковна " и " Султан тепе " и булевардите " Мадрид " и " Евлоги Георгиев " към момента е осеяно с изрязани и готови за асфалтиране сектори, което прави невероятно естественото напредване в региона. "

Това заяви Терзиев във Фейсбук профила си и отбелязва, че ще изиска от виновните в Столичната община звена да засилят контрола върху ремонтите и строителните обекти.

" Ще създадем нов, друг от досегашния протокол за деяние, който при започване на сезона на ремонтите е повече от наложителен ", показва кметът.

Освен незспазените периоди, на място са открити и други нередности: изрязаните върху пътното платно карета са цялостни с фрезован асфалт, не са почистени, не са обкантени и не е положен битум.

Столичният кмет е открил още, че районната администрация и хората от квартала не са известени за началото на ремонтите в точния момент, с цел да могат да реалокират колите си от улиците.

Липсват и обозначителни знаци, които да алармират и да припомнят в тъмната част от денонощието, че прекосяването там е затруднено.

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР