Получихме над 5000 въпроса и подбрахме тези, които са най-конкретни,

...
Получихме над 5000 въпроса и подбрахме тези, които са най-конкретни,
Коментари Харесай

Бойко Борисов пред Слави Трифонов: Ще предложа пак партийната субсидия да е 1 лев на глас

Получихме над 5000 въпроса и подбрахме тези, които са най-конкретни, разгласи водещият Слави Трифонов при гостуването в  „Шоуто на Слави“ на премиера. Нямам партия, не съм публицист, а ефирен водещ, сподели облеченият във фланелка с надпис „Системата ни убива“ Трифонов в отговор на задявка на Борисов в какво качество организира изявлението.

Законът за понижаване на партийните дотации беше импортиран и не събра поддръжка, подсети Борисов в отговор на въпрос за какво не е спазена волята на 2,5 млн. българи, които гласоподаваха за това на референдум.

Трифонов подсети разкритието на „Труд“, че партиите натрупат милиони на влог от дотациите си. Един добър собственик съхранява и за когато има по-малка дотация, отвърна министър председателят. Има риск партиите да изпаднат според, уверен съм. Но мога да поема ангажимент и ще го предложа, даде обещание Борисов.

Новият вицепремиер е от „Обединени патриоти“ и по тази причина беше вярно вицепремиерът от тази коалиция да го показа в Народното събрание. Винаги, когато е трябвало, съм в Народното събрание, изясни Борисов отсъствието си от Народното събрание през днешния ден.

Направиха се всички инспекции, които могат да се създадат, изсветли се всичко, което може да се изсветли, сподели министър председателят на въпрос за цените на горивата, акцентирайки че на пазара са най-големите международни компании. Борисов подсети, че скоро касовите бележки на бензиностанциите ще демонстрират по какъв начин се образува цената.

Когато не искаш да добиваш, а имаш големи залежи…, сподели още министър председателят, напомняйки възбраната за рандеман на шистов газ у нас и изрази вяра да се разработят залежите в Черно море.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР