Получихме мандат да водим преговори за съставяне на правителство, ако

...
Получихме мандат да водим преговори за съставяне на правителство, ако
Коментари Харесай

Нинова с горещи новини след пленума на БСП! Ето как ще действа, когато мандатът отиде в ПП

Получихме мандат да водим договаряния за сформиране на държавно управление, в случай че Политическа партия ни поканят. Няма да подкрепим кабинет на ГЕРБ или Движение за права и свободи. Това беше изрично решено на националния съвет през днешния ден, съобщи набрифинг пред централата на Българска социалистическа партия ръководителят на партията Корнелия Нинова, съобщи Блиц.бг.

"Националният съвет гласоподава 4 краткосрочни задания, върху които ще се фокусираме при договарянията с Политическа партия. Приемане на бюджета, приемане на законите за Плана за резистентност, промени, с цел да влезе проектът действително в деяние, и подготовка на бюджета 2023 година.

Дългосрочни политики в региона на: здраве,образование, просвета, спорт, стопанска система, битка с корупцията. ", обясни тя.

"Преговорите ще водят Политическа партия. Ние ще отидем като партия. Не желая да ме поставяте като коментатор на непознати думи. " Това сподели Нинова във връзка желанието на публицистите за коментар на думите на Тошко Йорданов, че е податлив да води договаряния за ново държавно управление.

"Националният съвет упълномощи изпълнителният съвет на партията, който е от към 20 индивида да водят договарянията с Политическа партия ", заключи тя.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР