Получихме информация, че ще има и изборни туристи, които да

...
Получихме информация, че ще има и изборни туристи, които да
Коментари Харесай

ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ блокират границата на 11 юли, за да спрат изборните туристи

Получихме информация, че ще има и изборни туристи, които да идват у нас с рейсове. И този път ние ще се противопоставим и ще блокираме границата. Това даде обещание по Нова телевизия Юлиан Ангелов от коалиция „ Българските патриоти - Вътрешна македонска революционна организация , " Воля " и НФСБ “.

“Всички знаем по какъв начин се случват нещата в Турция. Това, което вършат, е показност, с цел да обединят техния електорат и да получат гласовете от Турция “, добави той.

„ Много неща се изрекоха от партията и от Карадайъ по време на визитата им в Турция. Нашият митинг не беше единствено поради едно изречение, а във връзка въобще, че делегацията е на посещаване при Ердоган. То потвърждава, че партията и нейните водачи са национални предатели, тъй като търсят помощ от непознати водачи за изборите ”, сподели Юлиан Ангелов във връзка изявлението на водача на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ в Турция.

Изречението „ Турция е нашата татковина ”, направено от политика в Анкара, провокира коментара на президента Румен Радев и остра реакция от страна на Вътрешна македонска революционна организация. Преди часове Анадолската организация излезе с обява, че е изработен неверен превод. Според тях Карадайъ е декларирал, че „ Турция е нашата прародина ”.

„ Цялото общество знае, че Движение за права и свободи се смята за етническа партия. А те го отричаха години наред. Карадайъ споделя, че България е негова земя. Тоест има поради, че страната ни принадлежи на Турция. Още повече, той съобщи в едно от изявленията, че Движение за права и свободи ще се бори за отбрана на турската еднаквост в България. Това демонстрира още един път, че те са етническа партия, което е неразрешено в Конституцията “, разяснява Ангелов. 

„ Те правят национално изменничество за следващ път. Лошото е, че партии от предходния парламент ги поддържаха в това начинание, като позволиха безчет секции да бъдат открити в Турция. Там към този момент има над 15 000 заявители ”, добави той.

Според него там хората „ ще бъдат водени под строй да гласоподават ”. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР