Получиха се нещата – освен тактическите, а и желанието. За

...
Получиха се нещата – освен тактическите, а и желанието. За
Коментари Харесай

Росен Барчовски след успеха над Норвегия: Нещата се получиха, а сега целият фокус е върху гостуването на Австрия

" Получиха се нещата – с изключение на тактическите, а и желанието. За мен спечелването на тази група зависи на 90 % от отбраната. Не желая да се връщам към първия мач, само че по този начин или другояче би трябвало да спечелим в Австрия ", разяснява старши треньорът на националния тим на България по баскетбол за мъже Росен Барчовски след .

" Израства тимът и млади играчи се включват, само че целият фокус ще бъде в този момент в сряда. И от пейката се включиха добре момчетата. Трябва да се означи и играта на Лъчезар Димитров, а и всички останали. Не се виждат доста точки, само че се вижда неповторимата отбрана на Коди Милър и отборната му игра. Имаме капацитет. Подценяване е изключено. Ще подходим напълно съществено, в това съм уверен ", добави селекционерът във връзка идното посещение на Австрия на 2 август, когато при победа България ще се класира за същинския стадий на квалификациите.

" Това, което ни липсваше в Норвегия беше експанзия и ненапълно желанието, а през днешния ден това, което направихме е непълен реванш. Имаме още една крачка, която би трябвало да създадем, тъй като против Австрия ще бъде доста по-тежко от това. Забравяме всичко досега и би трябвало да излезем против тях пределно стимулирани ", съобщи националът Алекс Симеонов след мача.

Капитанът Павлин Иванов увери, че българският отбор отива в Австрия само за победа:

" Ние знаехме, че имаме доста да губим и показахме, че сме по-добър тим от Норвегия. Сега ни следва доста тежък мач в Австрия и би трябвало да го спечелим наложително. Със сигурност националният отбор има много капацитет. "




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР