„Получих поканата от президента Румен Радев. Проведохме разговор за проблемите

...
„Получих поканата от президента Румен Радев. Проведохме разговор за проблемите
Коментари Харесай

Весела Лечева: Президентът не се е намесвал в решенията на БСП

„ Получих поканата от президента Румен Радев. Проведохме диалог за проблемите в спорта и по какъв начин да се решат. Аз съм била в разнообразни качества в областта на спорта “.

Това съобщи в ефира на „ Тази заран “ служебният министър на спорта Весела Лечева.

Тя посочи, че е поела поста, с цел да отбрани ползите на спорта. Лечева добави, че е приела мъчително реакцията на Българска социалистическа партия за присъединяване ѝ в служебния кабинет.

„ Като член на Българска социалистическа партия съм работила за разширението на въздействието ѝ. Била съм деен участник. Днешното ми присъединяване в служебния кабинет е в персонално качество. При всички случаи отговорността се носи от служебното държавно управление “, уточни тя.

Служебният министър на спорта добави, че президентът Радев е подкрепял социалистите и членовете на Българска социалистическа партия и не се е намесвал в решенията на партията.

„ Аз не усещам скрупули, че съм уязвила имиджа на Българска социалистическа партия. Работата ми е била показателна във връзка с изборните ми резултати. Във всички акции сме печелили изброите и то в най-тежките времена на Българска социалистическа партия, когато ГЕРБ беше във напредък “, акцентира тя.

Министрите Весела Лечева, Крум Зарков и Явор Гечев няма да могат да вземат присъединяване в изборите през октомври, защото са част от служебния кабинет.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР