Получих обаждане да внимавам какво говоря по телевизиите, след като

...
Получих обаждане да внимавам какво говоря по телевизиите, след като
Коментари Харесай

Депутат получил обаждане да внимава какво говори по телевизиите

Получих позвъняване да внимавам какво приказвам по малките екрани, откакто споделих, че е препоръчан два пъти рушвет на шефа на БАБХ. Това съобщи пред bTV зам.-председателят на Комисията по земеделието в Народно събрание и народен представител от „ Продължаваме промяната “ Росен Костурков след разкрита скица за подкупи на „ Капитан Андреево “.

На 23 май в изявление той съобщи, че „ компания, определена по неразбираем метод от министъра на земеделието през 2012 година, е осъществявала три действия, които са свързани със санитарния надзор на границите “. Самият началник на БАБХ пък заяви, че му е бил препоръчан рушвет при започване на годината.

Костурков изясни, че негов сътрудник е получил и директна опасност за живота си. След позвъняването към него пък съпругата му в Пловдив забелязала, че всеки ден дрон за 15 минути остава пред къщата им.

Междувременно пред Нова телевизия друг народен представител от ръководещите - Константин Бачийски , съобщи, че е бил заплашван от няколко места.

„ Покрай работата ми като държавник последните 10 години, постоянно съм получавал закани. Сега едната от заканите беше, че доста младежи получават сърдечен удар. Другата беше да се замисля какъв брой младежи изчезвали, когато са неуместни ”, съобщи Бачийски.

Съмненията са, че заканите са отправяни поради фитосанитарния надзор на „ Капитан Андреево ”. Бачийски изясни, че закани са получили няколко души - Иван Христанов, шефът на БАБХ проф. Христо Даскалов и няколко народни представители.

Според Бачийски заканите са отправяни „ от хората, които от 10 години са владели трафика на „ Капитан Андреево ”. „ Това кранче към този момент е запушено. Това е една от схемите, поради които мафията е подготвена да събори страната. Затварянето на тези кранчета е една от главните аргументи за разклащането на тези кранчета ”, съобщи Бачийски.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР