Получих и в момента получавам сериозни заплахи от доста места,

...
Получих и в момента получавам сериозни заплахи от доста места,
Коментари Харесай

Радостин Василев: Не получавам заплахи от Асен Василев и Кирил Петков

Получих и сега получавам съществени закани от много места, само че не и от Кирил Петков и Асен Василев. Служители на Министерство на вътрешните работи са с мен 24 часа. Това сподели пред публицисти в коридорите на Народното събрание депутатът, напускащ парламентарната група на ПП-ДБ,.

„ Срещу Асен Василев и Кирил Петков не съм подавал никакви сигнали, тъй като няма защо. Това, което направих, не го е правил нито един български политик досега и то е не камъче, а цялостен екскаватор в блатото и да го изринем, с цел да забележим какво е същинското лице на българската политическа класа ”, съобщи още Василев.

„ Не съм принуждаван от никого нито да го пущам, нито да не пускам записа. Заплашван съм поради дейностите си – първо, откакто разгласих конференцията си и след това – откакто пуснах записа ”, разясни Василев.

Той изрично отхвърли президентът Румен Радев да стои зад решението му да показа записа пред обществото и назова тези изказвания „ неистина ".

Василев сподели още, че новият му политически план е в ход. „ Имам голяма поддръжка от жителите, на тях разгадавам. Всъщност единственото нещо, което ме резервира да не ми създадат него в този момент, е обществото ”, съобщи депутатът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР