Получих благодарствено съобщение от председателя на партия "Възраждане" за това,

...
Получих благодарствено съобщение от председателя на партия "Възраждане" за това,
Коментари Харесай

Рашков: Получих благодарствено съобщение от председателя на Възраждане

Получих благодарствено известие от ръководителя на партия "Възраждане " за това, че полицейските чиновници са показали невиждано до момента самообладание по време на митинга пред Народното събрание. Това съобщи вътрешният министър в Народното събрание по време на парламентарния надзор.

,,Полицейските чиновници демонстрираха самообладание и бяха без щитове и средства за персонална отбрана, каквито им се поставят по закон. Така те дадоха знак, че не са против протестиращите. Мисля си, че това е доста значима оригиналност. Такова отношение не забелязвахме преди година или две. Полицаите, работили в този ден, заслужават реверанс за техния стоицизъм'', сподели още той.

Отделихме много съществени сили от полицията, с цел да можем да осигурим естественото протичане на митинга. Приблизителният брой жители, които ние считаме, че са били на митинга, са сред 4 000 и 5 000. В региона имаше 1243 униформени, уточни Рашков.

Констатирано е съществуването на нападателно настроени жители от протестиращите, означи вътрешният министър.

Известно е, че те направиха сполучлив опит за продупчване на полицейския кордон. Имало е притиснати жители. Било им е оказано подпомагане и здравна помощ. Задържани са двама, обясни още вътрешният министър пред депутатите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР