Получаването на спокоен нощен сън е жизненоважно и често много

...
Получаването на спокоен нощен сън е жизненоважно и често много
Коментари Харесай

Фармацевтът предупреждава за „неприятните“ странични ефекти на популярната добавка за сън

Получаването на спокоен нощен сън е жизненоважно и постоянно доста от нас могат да се борят, само че британците би трябвало да внимават с „ неприятните “ странични резултати на известните помощни средства за сън.

Проблемите със съня са постоянно срещани и няколко неспокойни нощи, дължащи се на стрес, безпокойствие, заболявания и пострадвания, нормално не са мотив за безпокойствие. Липсата на сън обаче може да се трансформира в проблем, в случай че визира всекидневието ви. Според уеб страницата на NHS една трета от хората в Обединеното кралство ще имат епизоди на бодърствуване в някакъв миг от живота си. Безсънието е разстройство, характеризиращо се с компликации при заспиване, опазване на съня или и двете.

За да преминат през тези пристъпи на бодърствуване, доста британци се обръщат към разнообразни средства за сън, които да им оказват помощ да затворят задоволително очи през нощта.

Въпреки че доста от тези медикаменти ще бъдат тествани и тествани, с цел да се подсигурява, че са безвредни, постоянно някои могат да дойдат с нежелани ст...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР