Получаването на Greggs, когато сте навън, се чувства като истинско

...
Получаването на Greggs, когато сте навън, се чувства като истинско
Коментари Харесай

Служителят на Greggs споделя сутрешния час, когато искате да отидете, ако искате горещи рулца с наденица

Получаването на Greggs, когато сте на открито, се усеща като същинско наслаждение, само че няма нищо по-лошо от това да поръчате рулце с наденица и да разберете, че е студено.

Разбира се, усетът им е страховит, без значение от температурата, само че нищо не може да се съпостави с яденето на маслено, люспесто тесто, с парещ салам от вътрешната страна. Един член на личния състав на Greggs е издал доста секрети за пекарната, в това число по кое време да отидете, в случай че търсите горещо руло с наденица, и нещата, които клиентите вършат, които са съществено дразнещи.

Влизайки в Reddit, те разгласява: „ Работя в Greggs, питайте ме за всичко “ и хората се възползваха изцяло от тяхната неприкритост.

Ако търсите горещо руло с наденица, служителят сподели, че най-хубавото време да отидете е сред 11:00 и 12:00 ч., тъй че ще би трябвало да отидете за закуска рано сутринта или лакомство за ранен обяд. И, в случай че желаете топла пица, най-добре е да опитате и да я засечете, когато те преди малко са излезли от фурната, защото те „ бързо се готвят,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР