Полското студио Jujubee представиха нов трейлър към KURSK, играта, разказваща

...
Полското студио Jujubee представиха нов трейлър към KURSK, играта, разказваща
Коментари Харесай

Ново видео към KURSK

Полското студио Jujubee показаха нов филмов откъс към KURSK, играта, разказваща своя версия за случилото се при нещастието с съветската подводница.
Анонсирана преди три години, играта бива показана като „документално приключение“ и се чака да се появи до края на тази година за конзоли, PC и macOS. Тя ще разкрива история, разказваща за случая с едноименната атомна подводница, случил се преди 18 години. Jujubee неведнъж обявиха своето разбиране да се придържат, колкото се може до обстоятелствата.

„Вярваме, че е време да стартираме да описваме действителни истории. Във време, в което се конкурираме за свободното време на потребителите с цялата останала промишленост за занимания, включително сериалите и филмите, и когато хората четат все по-рядко нехудожествена литература, основателите на игри имат в допълнение обвързване. Вярно е, че игрите стават все по-сложни, предлагайки необикновено аудио-визуално преживяване и ни разрешава да се изгубим във виртуални светове, само че те рядко ни оказват помощ да израстнем. Ето за какво ние желаеме да излезем отвън този себедостатъчен тематичен свят на видеоигрите и да отправим покана към геймърите да обогатят своите знания за историята или действителния свят. Убедени сме, че Kursk ще притегли вниманието на всеки, който търси амбициозна и зряла игра“, разяснява преди изпълнителният шеф на Jujubee Михал Шчепек.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР