Полското студио Bloober Team, създатели на инди хитовете Observer и

...
Полското студио Bloober Team, създатели на инди хитовете Observer и
Коментари Харесай

Project Méliès е името на следващата игра от създателите на Layers of Fear

Полското студио Bloober Team, основатели на инди шлагерите Observer и Layers of Fear, се оказаха много продуктивни. Компанията анонсира своята най-нова игра, за което разбираме от Eurogamer.

Кодовото име на идната игра на Blobber Team е Project Méliès и към този момент имаме само супер къс тийзър и обещанието, че може да чакаме повече детайлности „скоро“. Както може и да се допусна, заглавието се заиграва с името на френския режисьор от зората на киното Жорж Мелиес, същински бунтовник в историята на киното и прочут с фантастични ленти, като „Пътешествие до Луната“ (1902) и „Пътешествие през невъзможното“ (1904). Вземайки поради, че и предходната игра на студиото – киберпънк заглавието Observer – беше sci-fi премеждие, може да се допусна, че и Project Méliès ще е такова.

Както Layers of Fear, по този начин и последната игра на Blobber Team, Observer, се одобриха доста добре освен от медиите, само че и от геймърите. Последната игра получи чудесни мнения, доста добър рейтинг в Meatcritic от 78 и потребителска оценка от 7.8.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР