Полското студио 11 bit Studios, известни с тъжната приказка This

...
Полското студио 11 bit Studios, известни с тъжната приказка This
Коментари Харесай

Frostpunk 2 излиза през 2024

Полското студио 11 bit Studios, известни с тъжната приказка This War of Mine, оповестиха, че Frostpunk 2, продължение на истинския пост-апокалиптичен симулатор от 2018, ще излезе през идната година. Анонсът за това беше изработен посредством особено квалифициран филмов откъс. От него разбираме, че в новата игра не студа ще е главния проблем, с който ще би трябвало да се справяте тук.

„ Frostpunk 2 към момента е игра за Града и неговото общество, само че този път вътрешните междуособици, подбудени от възходящата обществена неправда, значи, че играещите ще се изправят пред нови типове закани, които излизат оттатък оцеляването просто. Ние към момента използваме онази постапокалиптична, замръзнала конюнктура, която споделя една смислена история за човешката упоритост – общества, борещи се за концепциите си и последствията от сложните решения, които не всеки път се одобряват от всички. Понеже това, което може да докара до края ни в последна сметка е не природата сама по себе си, а човешката природа “, написа в Steam един от шефовете 11 bit Якуб Стокалски.

Както ви разказахме предходната година, това не е единствения план, по който 11 bit Studios работят в сегашния миг. През лятото на 2022 те разкриха Alters, любопитно звучаща научно-фантастична игра, в която основният воин би трябвало да сътвори свои лични копия, с цел да успее да избяга от мистериозна планета.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР