Полският шампион Легия няма да удължи на един от най-добрите

...
Полският шампион Легия няма да удължи на един от най-добрите
Коментари Харесай

Изритаха звезда заради секси съпруга

Полският първенец Легия няма да удължи на един от най-хубавите си играчи - черногорския национал Марко Весович. А повода за решението е красивата му брачна половинка Тамара, която извади скандални неща от кухнята на тима в обществените мрежи. Самият Марко дълго време бе контузен, а когато се възвърне, от клуба го пратиха да си връща формата във втория тим.

"Когато най-хубавият футболист се контузи, тъй като дава 101% на клуба, а вие го оставите самичък в инвалидна количка да пътува до Франция за интервенция, това семейство ли е?
Когато му кажете, че не можете да покриете разноските му за интервенция и рехабилитация, това семейство ли е? Когато му кажете да спре възобновяване си и незабавно да се върне в клуба, макар че даже не е подготвен на 80%, тъй като нямате доктор, това семейство ли е? Когато му кажете, че първо би трябвало да играе в четвърта лига, в калта, с цел да се бори за първия тим, когато не го почитате и не му позволявате да играе нито минута, това семейство ли е?”, написа Тамара в своя профил в Инстаграм. От клуба незабавно проведоха конференция, на която обясниха, че договорът му няма да бъде възобновен, а за това би трябвало да се сърди на половинката си. Шефовете обясниха, че са били подготвени с предложение за контракт преди поста на Тамара.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР