Полският състезател на Лудогорец Якуб Пьотровски получи цели два приза

...
Полският състезател на Лудогорец Якуб Пьотровски получи цели два приза
Коментари Харесай

Якуб Пьотровски грабна призовете за най-добър чужденец и полузащитник в Първа лига

Полският играч на Лудогорец Якуб Пьотровски получи цели два наградата по време на тазгодишната гала за " Футболист на годината " - този за най-хубав чужденец и най-хубав полузащитник.

В първата ранглиста Пьотровски наследи на трона своя съотборник в разградския отбор - Бърнард Текпетей, събирайки 55 гласа. Втори и трети се подредиха надлежно към този момент някогашният състезател на Левски Уелтън, както и самият Текпетей.

" Голяма чест за мен е да бъда определен за тази премия. Много съм благополучен, благодаря на българските публицисти. Благодаря на фамилията ми и на приятелката ми, която постоянно е до мен. Благодаря доста и на клуба ми Лудогорец, който ми оказва помощ да съм по-добър всеки ден ", показа 26-годишният халф.

Междувременно Якуб Пьотровски беше избран и за най-хубав полузащитник в българското състезание, като той се пребори за премията със своя съотборник Ивайло Чочев и някогашният капитан на националния тим и сегашен подобен на Ботев Пловдив Ивелин Попов.

Интересната детайлност е, че първите места по останалите позиции заслужиха само чужденци: Хърватинът Динко Хоркаш от Локомотив Пловдив бе определен за най-хубав вратар, панамецът Хосе Кордоба от Левски стана най-хубав бранител, а измежду нападателите бе отличен към този момент някогашният бившият му съотборник бразилецът Уелтън.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР