Полският национал Гжегож Криховяк намери начин да напомни за своето

...
Полският национал Гжегож Криховяк намери начин да напомни за своето
Коментари Харесай

Сръдльото в ПСЖ си остава сръдльо и в Уест Бром

Полският национал Гжегож Криховяк откри метод да подсети за своето битие, като за жал още веднъж не по верните аргументи. Играещият чартърен в Уест Бромич футболист се забърка в скандал с мениджъра Алън Пардю, с който влязоха в спор по време на загубата от Лестър Сити с 1:4.

Криховяк беше един от най-силните играчи на Полша по време на UEFA EURO 2016 и всички му предначертаваха кариера в европейски гранд. Предпоставките да се случи бяха положителни, като се има поради, че след шампионата Пари Сен Жермен притегли отбранителния полузащитник от Севиля против крупна сума, която не беше оповестена.

Във френската столица нещата никак не потръгнаха за футболиста, който още доникъде на първия полусезон се трансформира в запаса. За да си върне формата, Криховяк се съгласи да премине чартърен в Уест Бромич, а след това уточни треньора Унай Емери като главния извор за неговите проблеми в ПСЖ.

Grzegorz Krychowiak and Alan Pardew clash - here's what happened https://t.co/veogeaoaB7 #wba
— SuttonBaggie (@sutton_baggie) March 10, 2018
Очевидно историята стартира да се повтаря. С Криховяк на терена Уест Бромич е спечелил единствено един път във Висшата лига, а при вчерашния погром 28-годишният състезател въобще не остана удовлетворен от решението на Пардю да го размени. Малко преди изминаването на час игра Криховяк видя сигнала да отстъпи мястото си на младока Сам Фийлд и по-късно ядно отхвърли да стисне подадената от Пардю ръка. Размяната на реплики сред двата продължи известно време, а след дуела наставникът разяснява случая.

„ Имам проблем със случилото се, тъй като постоянно съм го подкрепял, пусках го в игра и заставах зад него, когато представянето му не беше напълно страхотно”, съобщи Пардю. „ А той си излезе и отхвърли да ми стисне ръката. Показах му ясно на пейката, че не одобрявам това и го смятам за неточност. Той е футболист чартърен, който е задължен да демонстрира почитание.”

„ Няма върша от мухата слон. Изясних му по какъв начин стоят нещата и не чакам това да се повтори”, добави наставникът.

След 30 изиграни кръга Уест Бромич заема последното място в класирането с едвам 20 точки на сметката си. Първият отбор над чертата – Саутхемптън има с цели 8 повече.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР