Полският министър-председател Матеуш Моравецки ще обсъди днес в Брюксел подкрепата

...
Полският министър-председател Матеуш Моравецки ще обсъди днес в Брюксел подкрепата
Коментари Харесай

Премиерът на Полша ще обсъди въпроса за членство на Украйна в ЕС с председателя на ЕК

Полският министър-председател Матеуш Моравецки ще разиска през днешния ден в Брюксел поддръжката за присъединение на Украйна към Европейския съюз с ръководителя на Европейската комисия (ЕК) Урсула фон дер Лайен, сподели представител на полското държавно управление, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1379
" Този следобяд в Брюксел министър-председателят Моравецки ще се срещне с ръководителя на Европейска комисия Фон дер Лайен ", съобщи Пьотър Мюлер.

" Темата ще бъде систематичната поддръжка за Украйна в подтекста на нейно участие в Европейски Съюз ", сподели представителят.

Както към този момент съобщихме, през вчерашния ден украинският президент Володимир Зеленски подписа публично заявление за пълноправно участие в блока.

Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1379  Чавушогу е разговарял по телефона с Блинкън Чавушогу е разговарял по телефона с Блинкън  Волноваха е като стрелбище, разстрелват популацията му Волноваха е като стрелбище, разстрелват популацията му  Проучване на Проучване на " Алфа " демонстрира отношението на българите към Русия и Украйна на фона на войната
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР