Полският министър-председател каза днес, че е за възстановяването на смъртното

...
Полският министър-председател каза днес, че е за възстановяването на смъртното
Коментари Харесай

Полша подкрепя смъртното наказание за „най-бруталните закононарушители“

Полският министър-председател сподели през днешния ден, че е за възобновяване на смъртното наказване за „ най-бруталните закононарушители “, съобщи полската новинарска организация ПАП.

Думите на Матеуш Моравецки бяха във връзка със гибелта на осемгодишно момче, което е било грубо измъчвано от пастрока си. Момчето, прието в болница преди няколко седмици с солидни изгаряния, умря в понеделник от полиорганна непълнота.

В послание направено посредством „ Facebook “, в което показва гнева си, Моравецки написа, че актуалните санкции за ужасни закононарушения са прекомерно снизходителни и настоя, че наказването би трябвало да е уместно за закононарушението, с цел да бъде дейно и възпиращо средство.

„ Наказанието за такива чудовища сигурно би трябвало да е по-тежко… Мястото на дегенератите, които нараняват най-слабите, е в пандиза. Наказанието би трябвало да е строго, възпиращо и съобразено с действието! Аз съм за връщане на смъртното наказване за най-вече брутални извършители! “ написа Моравецки.

Етикети: Матеуш МоравецкиПолшасмъртно наказание
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР