Полският министър на външните работи Радослав Сикорски каза на водещата

...
Полският министър на външните работи Радослав Сикорски каза на водещата
Коментари Харесай

Полският външен министър каза на водещия на MSNBC, че Тръмп „е прав“, като призовава НАТО да плаща повече за собствената си отбрана

Полският министър на външните работи Радослав Сикорски сподели на водещата на MSNBC Андреа Мичъл в сряда, че някогашният президент Тръмп „ е прав “ по отношение на това, че страните от НАТО би трябвало да харчат повече за личната си защита.

Тръмп провокира спор по време на предизборна тирада предишния месец в Южна Каролина, когато сподели, че един път е споделил на неназована страна той ще насърчи Русия да прави „ каквото, по дяволите, изиска “ с членовете на НАТО, които не дават отговор на насоките за разноски за защита.

„ НАТО беше разрушен, до момента в който аз не се появих “, сподели Тръмп на митинга. „ Казах: „ Всички ще платят “. Те споделиха: „ Е, в случай че не платим, ще продължите ли да ни защитавате? “ Казах, " Категорично не. " Те не можеха да повярват на отговора. "

Тръмп по-късно добави: „ Не, не бих ви защитил, в действителност бих насърчил [Русия] да прави каквото, по дяволите, изиска. Трябва да платите. Трябва да платите сметките си. “

Полският външен министър Радослав Сикорски...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР