Полският халф на Наполи Пьотр Желински е приел предложението на

...
Полският халф на Наполи Пьотр Желински е приел предложението на
Коментари Харесай

Интер взима без пари основен халф на Наполи

Полският халф на Наполи Пьотр Желински е приел предлагането на Интер да премине в клуба като свободен сътрудник през идващото лято.

Както е известно, контрактът на Желински с южняците изтича след края на акцията, а договарянията за ново съглашение са в глуха улица.

От това са се възползвали „ нерадзурите “, които са се разбрали с полския национал за контракт за 3+1 години при заплата от 4,5 млн. евро на сезон. От Интер обаче подозират, че играчът може да употребява това съглашение, с цел да получи по-голямо заплащане от Наполи. Поради тази причина европейският вицешампион ще изисква сключване на прелиминарен контракт още в първите дни на януари.

Преди няколко дни президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис разяснява пред „ Кориере дело спорт “ по какъв начин вървят договарянията с Жиелински. „ Разговаряме, като той сподели, че желае да остане в Наполи до живот. Но сред думите и дейностите е фактът, че като поляк, той се интересува от слънцето и морето единствено до избран миг. Може би е привикнал повече с избрани мъгли “, съобщи той.

29-годишният полузащитник е измежду главните футболисти на партенопеите, като през сегашния сезон е записал 22 мача с 3 гола и 3 асистенции във всички шампионати.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР